Nordic Complex Analysis Meeting 2024

Tors 02 maj 08.00–Sön 05 maj 16.00
Sundsvall
Östanskär

Nordan 2024 (Nordic Complex Analysis Meeting) firar sitt 25-årsjubileum och kommer att hållas 3–5 maj på Östanskär Hotel & Conference Centre nära Sundsvall, Sverige.

Logotyp för konferensen Nordan 2024.

Sedan 1997 har detta uppskattade möte varit ett forum för forskare inom komplex analys över hela Norden. Årets upplaga, som markerar en betydande milstolpe i konferensens historia, lovar att bli en exceptionell händelse som firar dess rika arv och framhäver utvecklingen av komplex analys och geometri som ett kännetecken för nordiska vetenskapliga prestationer.

Tillsammans med Nordan erbjuder KAUS-mötet (Komplex analys utan seniorer), som är planerat till 2–3 maj, en unik och uppiggande plattform för nästa generations matematiker. Initierad 2005, främjar KAUS en exklusiv miljö för doktorander att fritt engagera sig i matematisk diskurs, uppmuntra självständigt tänkande och födelsen av innovativa idéer bort från den traditionella akademiska hierarkin.

Den samtidiga händelsen av 25-årsjubileet av Nordankonferensen och återupplivandet av KAUS representerar en anmärkningsvärd synergi. Detta dubbla evenemang visar upp fältets pågående forskning och understryker ett engagemang för att fostra nya talanger. Den kombinerar tradition och framåtanda, där etablerad expertis möter spirande potential. När vi samlas mitt i lugnet i Östanskär, bjuder vi in deltagarna att delta i en fusion av tidigare prestationer och framtida ambitioner, vilket banar väg för nya gränser i komplex analys.

Mer information om konferensen finns på den engelska sidan

Kontakt

Andreas Lind

Ställföreträdande prefekt|Assistant head of department

+46 (0)10-1428421


Rekommenderat

Sidan uppdaterades 2024-04-10